The Walking Dead: Objavljen datum premijere te trailer četvrte sezone – serijala.com
Trenutno čitaš
The Walking Dead: Objavljen datum premijere te trailer četvrte sezone

The Walking Dead: Objavljen datum premijere te trailer četvrte sezone

Nakon što je prva polovica treće sezone bila skoro sve čemu smo se nadali nakon odgledanog pilota pred tri godine, drugi dio opet je otišao u tri krasna zaključivši sezonu razočaravajućim, antiklimaktičnim finalom. I svejedno, opet smo poput naivnog djeteta “kupljeni” prvim pravim trailerom četvrte sezone The Walking Deada.

Čak i nakon razvučene i promašene druge sezone (ne računajući odlično finale), napalili smo se tada gledajući trailere treće. Usprkos svim svojim manama, ekipa The Walking Deada uvijek zna složiti odličan, napet i uzbudljiv trailer. Usput je najavljen i datum premijere četvrte sezone koja će ponovo imati 16 epizoda. Zombiji ponovo napadaju s početkom od 13. listopada, a sezona će opet biti prepolovljena na osam plus osam epizoda, sa drugim dijelom planiranim za veljaču iduće godine.

Serija je prošlu sezonu završila kao televizijski broj jedan u 18-49 demografiji, prestigavši čak konkurente sa besplatnih nacionalnih mreža. Usprkos tom fantastičnom uspjehu, AMC nije showrunneru Glenu Mazzari htio dati puno povjerenje za stvaranje nove sezone, pa je došlo do razlaza zbog, kako kažu, “kreativnih nesuglasica.” Treći showrunner, nakon što je pod podjednako čudnim okolnostima potjeran autor adaptacije Frank Darabont, bit će Scott Gimple. Seriji se pridružio 2011. godine u drugoj sezoni kao producent i scenarist, a sad će preuzeti kreativne uzde jedne od najpopularnijih serija današnjice.

Pročitaj još

http://www.youtube.com/watch?v=Dxg27QsaIEY

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861