The Walking Dead: Najava i datum – serijala.com
Trenutno čitaš
The Walking Dead: Najava i datum

The Walking Dead: Najava i datum

The Walking Dead je dobio svoj datum premijere, bit će to nedjelja 31. listopada, ili ako vam je lakše za upamtiti, na noć vještica. Tada će biti emitirana 90-minutna pilot epizoda, a ostale epizode će biti jednosatne. Prva sezona imat će samo šest epizoda.

Dosad smo puno pisali o seriji zato bacite oko i na povezane vijesti, no ako slučajno ima onih koji ne znaju o čemu je riječ… Zombiji stižu na male ekrane, napadaju u velikom broju sa svih strana, treba izvući živu glavu, pronaći sigurno mjesto za boravak… A kako nam ovo dolazi od AMC-a visoka očekivanja su opravdana.

Showrunner je Frank Darabont, redatelj Iskupljenja u Shaswhanku i Zelene milje, a za glazbu je zadužen Bear McCreary, koji je fantastično odradio posao na Battlestar Galactici.

Prva službena 4-minutna najava premijerno je prikazana na Comic-Conu, a sada u pristojnoj kvaliteti dostupna i ostalim smrtnicima:

6 komentara
  • Sad je službeno da ne postoji više originalnih serija…nema koji zombie film ili seriju nisu pokrali da bi ovo bilo napravljeno. Gledat će se pilot, al iz do sada viđenog ne očekujem ništa specijalno, da je bar okrenuto na komediju pa donekle, al drama o zombijima, big no-no!! I jedan od hodajućih mrtvaca koji se pojavljuje u više scena neodoljivo podsjeća na Villie Valoo :P

  • Strip je super, i daje neku drukčiju perspektivu o zombie invaziji, tako da itekako i serija obećava.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861