The Walking Dead: 2. sezona u listopadu – serijala.com
Trenutno čitaš
The Walking Dead: 2. sezona u listopadu

The Walking Dead: 2. sezona u listopadu

Povodom izlaska DVD izdanja prve sezone The Walking Deada idućeg tjedna, Robert Kirkman, autor originalnog stripa, razgovarao je sa Entertainment Weeklyem o drugoj sezoni ove postapokaliptične zombijevske serije.

Kao što vjerojatno znate ako ste nas pratili tokom studenog, prilično nam se svidjela adaptacija koju je Frank Darabont doveo na televiziju; doduše ostatak serije možda nešto manje nego odličan pilot. Prva je sezona imala samo šest epizoda, a u drugoj nas očekuje kabelski standardnih 13 nastavaka.

Kao i lani, premijera nove sezone biti će u listopadu, kaže Kirkman. Pretpostavljamo da će datum premijere biti 31. listopada, na Noć vještica, u sklopu tradicionalnog AMC-jevog “Fearfesta.” Naravno, ovo je polu-službeno i podložno promjenama sve do službene objave AMC-a, no obzirom da dolazi od izvršnog producenta i idejnog autora, informacija ima dodatnu težinu.

Za razliku od, recimo, ne tako davnih komentara Bryana Cranstona, koji je u jednom intervjuu dao naslutiti da ćemo Breaking Bad gledati zajedno sa The Walking Deadom u srpnju, kada se nakon preduge pauze konačno vraća najbolja serija na televiziji.

U ostatku intervjua Kirkman govori da su se trenutno radi na razvoju priče za novu sezonu, no, naravno, ne otkriva previše toga.

4 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861