The Walking Dead 1×02, promo materijal – serijala.com
Trenutno čitaš
The Walking Dead 1×02, promo materijal

The Walking Dead 1×02, promo materijal

Primjetismo da ste se navukli na zombije kao 13-godišnja školarka na Twilight. Evo vam četiri videa i tucet promotivnih fotografija za drugu epizodu; kratkotrajni fiks u iščekivanju idućeg ponedjeljka.

Prvi je TV Guideov “behind the scenes” uz intervjue sa glumcima, a u drugom Andrew Lincoln najavljuje sljedeću epizodu. Treći i četvrti su službeni clipovi iz druge epizode – sneak peek te neki španjolski promo kojeg smo iskopali na Jubitu. Uživajte.

Kaže Lincoln, ali i američki recenzenti koji su dobili naredne epizode, druga je epizoda krcata zombijima i akcijom. Sjest će onima koji su pilotu zamjerali premalo akcije, a previše izgradnje likova.

The Walking Dead, AMC
Sjec.

Izvor fotografija: SpoilerTV.

3 komentara
  • “Kaže Lincoln, ali i američki recenzenti koji su dobili naredne epizode, druga je epizoda krcata zombijima i akcijom. Sjest će onima koji su pilotu zamjerali premalo akcije, a previše izgradnje likova.”

    Pretpostavljam da to znači da će se naredne epizode temeljiti na likovima, što mi je draže. Zbog toga mi je prva epizoda jako dobro sjela.

    Ne mogu vjerovati da su u ovoj epizodi koristili taktiku prerušavanja u zombije koja je tako dobro ispala u filmu Shaun of the dead :-)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861