The Mandalorian: Disney je napokon predstavio trailer za drugu sezonu – serijala.com
Trenutno čitaš
The Mandalorian: Disney je napokon predstavio trailer za drugu sezonu

The Mandalorian: Disney je napokon predstavio trailer za drugu sezonu

Početkom rujna Disney je obavijestio kako će druga sezona Mandaloriana krenuti krajem sljedećeg mjeseca i pritom je predstavio potpuno bezvezni poster koji nam je valjda trebao olakšati čekanje do nove sezone.

No, danas smo napokon dobili i prvi trailer za novu sezonu, a to je ono što smo zapravo i htjeli. Disney+ je danas krenuo u nekoliko novih europskih država među kojima naravno nije i Hrvatska pa je tom prigodom pustio i malo video materijala iz druge sezone.

Podsjetimo, Favreauova serija smještena je sedam godina nakon bitke za Endor, odnosno kraja “Povratka Jedija”, a priča prati “usamljenog ratnika u vanjskim područjima galaksije daleko od autoriteta Nove Republike”. Ulogu usamljenog ratnika preuzeo je Pedro Pascal (Game of ThronesNarcos), koji je skrivao svoje lice tijekom cijele sezone, a ostatak glumačke postave popunili su Giancarlo Esposito, Gina Carano, Carl Weathers te Ming-Na Wen čiji je angažman u Agentima SHIELD-a završio ove godine. U novoj sezoni imat ćemo prilike vidjeti i nova lica, uključujući i Timothyja Olyphanta, Katee Sackhoff i Michaela Biehna.

Špekulira se i da će Rosario Dawson utjeloviti Ahsoku Tano u drugoj sezoni serije. Tano se do sada pojavljivala samo u animiranim projektima LucasFilma — prvenstveno u The Clone Wars i kratko u Star Wars: Rebels. LucasFilm i Rosario Dawson nisu službeno potvrdili ovaj casting, a trailer nažalost nije pokvario moguće iznenađenje.

Druga sezona serije stiže 30. listopada.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861