The Magicians: Četvrta sezona dolazi u siječnju, Syfy predstavio sneak peek – serijala.com
Trenutno čitaš
The Magicians: Četvrta sezona dolazi u siječnju, Syfy predstavio sneak peek

The Magicians: Četvrta sezona dolazi u siječnju, Syfy predstavio sneak peek

Nije baš trailer, ali dobili smo novi materijal iz četvrte sezone Magiciansa, ali i ono puno važnije — datum premijere. Jedna od najboljih Syfyjevih serija vraća se u srijedu, 23. siječnja sljedeće godine.

Na njujorškom Comic-Conu mreža je predstavila i tri minute novog materijala iz četvrte sezone koje možete pogledati ispod. The Magicians je počela traljavo, dosadnjikavo i bez duha. Prva sezona balansirala je na rubu provalije do sredine sezone, a onda je nešto proradilo. Likovi su dobili dušu, pretencioznost je zamijenjena duhovitošću, a radnja je postajala sve zanimljivija. Druga sezona nastavila je hrabro rušiti sve dosadne žanrovske tropove, a treća je pak sve podigla na još višu stepenicu. Nadamo se da će i u četvrtoj nastaviti rast kvalitete.

Serija je bazirana na popularnim fantasy knjigama Magiciansautora Leva Grossmana, a radnja prati Quentina Coldwatera koji otkrije da je svijet magije stvaran.

Komentari (1)
  • Je li se popravila montaža u trećoj sezoni? U prve dvije neke su scene rezane kao da su montažu radile osobe vezanih očiju.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861