The Boys se vraća u rujnu, Amazon neće pustiti cijelu sezonu odmah – serijala.com
Trenutno čitaš
The Boys se vraća u rujnu, Amazon neće pustiti cijelu sezonu odmah

The Boys se vraća u rujnu, Amazon neće pustiti cijelu sezonu odmah

Pomalo neočekivano i razočaravajuće — Amazon je potvrdio da novu sezonu superherojske serije The Boys nećemo gledati u srpnju, a bome ni kolovozu. Prošlogodišnja prva sezona bila je sjajna razbibriga u vrućim ljetnim danima, a najava druge sezone razvukla se još od prije nego je prva uopće imala premijeru.

Bilo kako bilo — The Boys se vraća početkom rujna, točnije u petak, 4. rujna.

U svijetu Amazonovih The Boysa superheroji su većinom arogantni sociopati čije ušminkane pojave prezentira i prodaje megakorporacija, a naslovna ekipa osvetnika predvođena Billyjem Butcherom (Karl Urban kao neka vrsta antijunaka u stilu Clinta Eastwooda) nastoji ih razotkriti. Vesele li vas ovakve nasilne radosti, ova adaptacija stripa Gartha Ennisa beskonačno će vas zabaviti svojim crnim humorom, hektolitrima krvi te tonama mesa i psovki. Dodamo li tome nimalo fiktivnu kritiku korporacija, njihove beskrupulozne opsjednutosti profitom, popularnosti i javnim imidžem, rezultat je savršeno bingeabilan, iako ne revolucionaran.

Kako bi sve bilo još i gore — Amazon je također potvrdio da će u petak 4. rujna pustiti samo prve tri epizode druge sezone, a narednih pet “emitirat” će na tjednoj bazi.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861