SyFy – datumi jesenskih premijera – serijala.com
Trenutno čitaš
SyFy – datumi jesenskih premijera

SyFy – datumi jesenskih premijera

Iako se čeka službena potvrda s Comic-Cona idući tjedan, The Futon Critic prenosi da SyFy nastavlja s reality showovima četvrtkom, a prebacuje igrane serije na utorak.

Ovog su četvrtka s emitiranjem počela dva reality showa – Mary Knows Best te Fact or Faked: Paranormal Files. Tako će od jeseni, nakon što taj dvojac zaključi sa svojim prvim sezonama, četvrtkom na rasporedu biti nova sezona Destination Trutha, sparena s novim showom Beast Legends, koji zvuči uvjerljivo i vjerodostojno kao i Truth – prati profesora s Harvarda u potrazi za kojekakvim čudnovatim bićima i zvijerima. Oba showa startaju 9. rujna.

S obzirom da od petka, 1. listopada, na SyFy stiže Friday Night Smackdown (koji tako savršeno pristaje uz naziv mreže i uklapa se u njihov klasični program), serije koje su do tada okupirale tu večer prebacit će se na utorak. Tu se prvenstveno misli na Stargate Universe, koji ulazi u 2. sezonu, te Sanctuary, koji ulazi u treću. Nagađa se da će obje serije krenuti s novim epizodama 28. rujna.  Još nije poznato kada će krenuti novi nastavci Caprice.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861