Supergirl pilot već procurio na internet, pola godine prije premijere – serijala.com
Trenutno čitaš
Supergirl pilot već procurio na internet, pola godine prije premijere

Supergirl pilot već procurio na internet, pola godine prije premijere

Pred samo par mjeseci, Game of Thrones bio je vjerojatno najveći televizijski leak do sada — čak četiri epizode, gotovo pola sezone, procurile su na internet samo par dana prije premijere četvrte sezone. Događale su se slične krađe već prije, premijere bi tu i tamo našle svoj put interneta, no nikad tako eksponirana serija nije bila “žrtva” ranog piratstva.

Isto tako, svake godine nekoliko procuri nekoliko pilot epizoda — među ostalim, prošle godine su Constantine i The Flash bili rano piratizirani. Sada je procurio i pilot CBS-ove Supergirl, vjerojatno najeksponiranije nove ovojesenske serije. Ne samo da je pilot našao put do interneta čak pola godine prije premijere u studenom, nego je leakani materijal u HD-u — atipično za dosadašnje leakove.

Supergirl je najnovija DC-jeva serija na televiziji, nakon što su Arrow i The Flash na CW-u stvorili prilično lojalnu bazu fanova (za razliku od Gothama na Foxu, primjerice), a i otkazani Constantine imao je svoje zagovornike. Melissa Benoist je u glavnoj ulozi kao naslovna super-junakinja, rođakinja puno poznatijeg heroja.

Također, istodobno sa Supergirl, procurila je i NBC-jeva komedija Crowded sa Patrickom Warburtonom u glavnoj ulozi, ali nikog nije bilo pretjerano briga.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861