Stranger Things seli iz Hawkinsa u službeno naručenoj četvrtoj sezoni – serijala.com
Trenutno čitaš
Stranger Things seli iz Hawkinsa u službeno naručenoj četvrtoj sezoni

Stranger Things seli iz Hawkinsa u službeno naručenoj četvrtoj sezoni

Treća sezona jedne od najpopularnijih Netflixovih serija je počela i završila prije više od dva mjeseca, a streaming servis je dosad misteriozno šutio o budućnosti serije. No, potpuno očekivano, Stranger Things je nedavno obnovljen za četvrtu sezonu čiji prvi teaser možete pogledati u nastavku.

S narudžbom se odugovlačilo zbog sklapanja novog dugogodišnjeg ugovora između Netflixa i autora serije, braće Duffer. Nedavno sklopljen ugovor će omogućiti Dufferima da ekskluzivno proizvode serije i filmove za streaming servis, a između ostalog i nove nastavke naših omiljenih tinejdžera iz Hawkinsa. No, sudeći prema prvoj najavi nove sezone, serija bi mogla seliti iz malog američkog gradića zajedno s Byersovima, dok zadnja scena ovogodišnjeg finala obećava i posjet Sovjetskom Savezu.

Što se tiče datuma premijere, najbolja nagađanja ju postavljaju oko Dana zahvalnosti ili čak Božića 2020. godine, jer bi sudeći po Winter Is Coming, snimanje nove sezone Stranger Thingsa moglo početi već u listopadu. Potvrdu nalaze u izdanju Production Weeklyja objavljenom sredinom srpnja, popularnog i pouzdanog holivudskog izvora nadolazećih produkcija.

Komentari (1)
  • Palo mi na pamet iz vedra neba. Pa mi smo imali Stranger things prije stranger thingsa – SMOGOVCI. Šta mislite o tome?

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861