Sony Playstation naručio Powers – serijala.com
Trenutno čitaš
Sony Playstation naručio Powers

Sony Playstation naručio Powers

U zanimljivom potezu, Sony je sinoć naručio svoju prvu seriju, Powers. CNN piše kako je Sony u svom prvom televizijskom koraku, učeći od digitalnih platformi kao što su Netflix i Amazon, naručio deset epizoda za prvu sezonu.

Ako vas pamćenje služi sjetit ćete se da se FX nekoliko godina hrvao s projektom da bi 2011. naručili i snimili pilot koji nije zadovoljio stroga mjerila mreže, pa je sve skupa ostalo na tome. Charles Eglee, čovjek koji je radio na NYPD Blue, Dexteru, The Shieldu i The Walking Deadu, napisao je scenarij za taj pilot, a Sonyjevu seriju nadgledat će Charlie Huston i Remi Aubuchon. Huston je američki pisac kriminalističkih knjiga i autor brojnih stripova, dok je Aubuchon radio na Caprici, Falling Skies i Stargate: Universu, između ostalog.

Kombinirajući žanrove superherojske fantazije, noira i policijskog procedurala, Powers prati živote dvoje detektiva odjela za ubojstva, Christiana Walkera i Deenu Pilgrim, koji su dodijeljeni istragama slučajeva koji uključuju ljude s nadnaravnim sposobnostima. Powers je hvaljeni mjesečnik Briana Michaela Bendisa koji izlazi na Iconu, u vlasništvu Marvel Comicsa. Serija će se “prikazivati” na Sony Playstation Networku, što bi značilo da će biti ekskluzivna za vlasnike Sonyjevih konzola.

Sony tako slijedi stope, ne samo Netflixa i Amazona, već Xboxa. Microsoft je već ranije najavio da će jednu od svojih najpopularnijih igara, Halo, pretvoriti u televizijsku seriju, i to pod “producentskom palicom” Stevena Spielberga.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861