Sony Playstation naručio Powers – serijala.com
Trenutno čitaš
Sony Playstation naručio Powers

Sony Playstation naručio Powers

U zanimljivom potezu, Sony je sinoć naručio svoju prvu seriju, Powers. CNN piše kako je Sony u svom prvom televizijskom koraku, učeći od digitalnih platformi kao što su Netflix i Amazon, naručio deset epizoda za prvu sezonu.

Ako vas pamćenje služi sjetit ćete se da se FX nekoliko godina hrvao s projektom da bi 2011. naručili i snimili pilot koji nije zadovoljio stroga mjerila mreže, pa je sve skupa ostalo na tome. Charles Eglee, čovjek koji je radio na NYPD Blue, Dexteru, The Shieldu i The Walking Deadu, napisao je scenarij za taj pilot, a Sonyjevu seriju nadgledat će Charlie Huston i Remi Aubuchon. Huston je američki pisac kriminalističkih knjiga i autor brojnih stripova, dok je Aubuchon radio na Caprici, Falling Skies i Stargate: Universu, između ostalog.

Kombinirajući žanrove superherojske fantazije, noira i policijskog procedurala, Powers prati živote dvoje detektiva odjela za ubojstva, Christiana Walkera i Deenu Pilgrim, koji su dodijeljeni istragama slučajeva koji uključuju ljude s nadnaravnim sposobnostima. Powers je hvaljeni mjesečnik Briana Michaela Bendisa koji izlazi na Iconu, u vlasništvu Marvel Comicsa. Serija će se “prikazivati” na Sony Playstation Networku, što bi značilo da će biti ekskluzivna za vlasnike Sonyjevih konzola.

Pročitaj još

Sony tako slijedi stope, ne samo Netflixa i Amazona, već Xboxa. Microsoft je već ranije najavio da će jednu od svojih najpopularnijih igara, Halo, pretvoriti u televizijsku seriju, i to pod “producentskom palicom” Stevena Spielberga.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2021 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861