Archer i Justified dobili 3. sezone – serijala.com
Trenutno čitaš
Archer i Justified dobili 3. sezone

Archer i Justified dobili 3. sezone

Nakon što su nedavno otkazali Terrierse i prije samo tjedan dana Lights Out, s FX-a napokon stižu dobre vijesti – moderni vestern Justified i animirani Archer dobili su nove sezone.

Vijest stiže s FX-ove upfront prezentacije, održane u utorak u New Yorku.

Justified je u svojoj drugoj sezoni nadmašio gledanost prve, i to za 16%, te se s ukupnom gledanošću približio najgledanijoj seriji s mreže, Sons of Anarchy. Treća sezona serije imat će 13 epizoda.  Archer je, s druge strane dobio narudžbu od 16 epizoda, što će treću sezonu učiniti najdužom dosad. Tri epizode bit će emitirane najesen, zajedno s It’s Always Sunny in Philadelphia, a zatim će se nastaviti emitirati početkom 2012. I Archer i Justified trenutno su usred emitiranja svojih drugih sezona.

Pročitaj još

FX planira proširiti svoj blok humorističnih serija s pet (Archer, Louie, Philadelphia, The League i Wilfred) na šest – najizgledniji kandidat za mjesto na rasporedu mreže jest Townies, animirana serija scenarista It’s Always Sunny, koja se vrti oko dvojice tinejdžera ostavljenih bez roditeljskog nadzora koji se moraju sami naučiti nositi s životom kroz turbulentne pubertetske godine. Također, FX najesen planira lansirati novu dramsku seriju, a vjeruje se kako će to biti American Horror, autora Ryana Murphya (Glee, Nip/Tuck) s Connie Britton (Friday Night Lights) u glavnoj ulozi. Početkom 2012. na mreži će se pojaviti još jedna dramska serija, a bit će to ili Powers, temeljen na stripu o kojem smo već ranije pisali, ili Outlaw Country, krimi serija o organiziranom kriminalu u Nashvilleu.

2 komentara
  • 16 epizoda, super :)))))))))))

    I jos dvije nove komedije na FX-u :)

    Iskreno, Wilfred mi ne djeluje pretjerano zanimljivo, al ipak je to FX pa ce vjerojatno biti dobar, a Townies mi bas dobro zvuci, to bi mogla biti kombinacija humora iz Phaladelphie i Archera

  • Izgleda da FX polako prelazi sa kvalitetnih (ali skupih za producirati) drama, na kvalitetnu komediju.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861