Slabi izgledi da će Stranger Things 3 imati svoju premijeru u 2018. – serijala.com
Trenutno čitaš
Slabi izgledi da će Stranger Things 3 imati svoju premijeru u 2018.

Slabi izgledi da će Stranger Things 3 imati svoju premijeru u 2018.

Nakon što je Netflix i službeno obnovio Stranger Things za treću sezonu, David Harbour (Jim Hopper), za Variety je rekao da treće izdanje serije ne moramo očekivati sljedeće godine. Braća Duffer trebaju vremena za nove scenarije i nas očekuje ogromna pauza između sezona. Jesmo li sretni? Naravno da nismo, ali što sad.

Stranger Things: Netflix je danas potvrdio treću sezonu

Serije su sve skuplje i sve više vremena im je potrebno za snimanje. “Jedna od stvari koja je nezgodna za naše obožavatelje jest da nam je potrebno mnogo vremena da ih napravimo”, rekao je Harbour misleći na same epizode. “Vjerojatno nećete dobiti 3. sezonu sve do 2019. godine. Ali svakoj dobroj stvari potrebno je vremena. Isplatit će se. Braća Duffer, ti momci rade teško. Samo sjede u svom stanu i pišu 12, 14 sati dnevno.”

Braća su već potvrdila da planiraju vremenski skok od nekoliko godina između događaja u drugoj sezoni i nadolazećoj trećoj. Stranger Things će se vratiti kad se vrati, ali nadamo se bar… Božiću sljedeće godine recimo. To bi bilo lijepo.

2 komentara
  • Jel mi moze netko objasniti hype oko Stranger Things? Serija je ok, al nije nista posebno. Ima i puno boljih. Ne bih je nikad uvrstio na neku listu najboljih serija. Zasto je svi tolko hvale i zasto ima 9 na IMDb?

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861