Seth Rogen i Evan Goldberg će adaptirati Preachera za AMC – serijala.com
Trenutno čitaš
Seth Rogen i Evan Goldberg će adaptirati Preachera za AMC

Seth Rogen i Evan Goldberg će adaptirati Preachera za AMC

Hitfix javlja kako su se Seth Rogen, Evan Goldberg i Sam Catlin dogovorili s AMC-jem oko buduće adaptacije Preachera. Garth Ennis i Steve Dillon su kroz veći dio devedesetih u Vertigu radili na Preacheru, a godinama nakon razne televizijske mreže borile su se za prava adaptacije.

Projekt je sad završio u rukama Setha Rogena i Evana Golberga, a oni su uspjeli sklopiti development deal s AMC-jem. Rogen je izjavio kako je oduševljen i da se sedam godina borio s Preacherom da konačno završi na malim ekranima. Detalji ugovora zasad nisu poznati, serija još nije naručena za AMC, ali čini se da je to sada samo pitanje trenutka.

Pisali smo već i prije, ali Preacher je zbog svog sadržaja prilično kompliciran za prijenos u drugi medij, no AMC je pokazao koliko se toga može pokazati na osnovnoj kabelskoj sa svojim The Walking Deadom. Rogen i Goldberg najvjerojatnije će služiti na seriji kao izvršni producenti, a Catlin, izvršni producent na Breaking Badu, će dobiti showrunnersku poziciju.

Preacher je priča o Jesseju Custeru, propovjedniku iz Texasa kojeg obuzme Genesis, biće natprirodnih moći koje je stvoreno neodobrenim odnosom anđela i demona i koji traži samog Boga, koji je iz nekog razloga napustio Nebo i otišao. Preacher donosi razne teme religije, morala i ljudskog stanja, prost je, nasilan i blasfemičan i jedan je od najcjenjenijih stripova u povijesti.

3 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861