Sedma sezona American Horror Story nosit će naziv Cult – serijala.com
Trenutno čitaš
Sedma sezona American Horror Story nosit će naziv Cult

Sedma sezona American Horror Story nosit će naziv Cult

Kao što je prethodno najavljeno, FX-ova antologija American Horror Story će dobiti i sedmu sezonu s premijerom u rujnu, a sastojat će se od jedanaest epizoda. Autor serije Ryan Murphy je na prvom danu Comic Cona izjavio da će nova sezona nositi naziv Cult te biti smještena u Michiganu.

Glavne uloge preuzimaju Sarah Paulson i Evan Peters čija će priča biti povezana s prošlogodišnjim američkim predsjedničkim izborima. Iako nećemo vidjeti ni Trumpa ni Hillary u novoj sezoni, kao uvod u ovogodišnju “američku horor priču” će biti iskorišteni originalni snimci iz izborne noći, a radnja će pratiti posljedice i strah u ljudima koje dovodi nova Trumpova administracija. Murphy je potvrdio da je Cult usko povezan s Freak Show sezonom, no smješten u sadašnjicu, a jedan od najzanimljivih likova – Twisty the Clown – će se ove sezone vratiti u obliku stripa.

Od novih glumaca se ističu Billy Eichner (Difficult People), Billie Lourd (Scream Queens), Leslie Grossman (What I Like About You), Colton Haynes (Teen Wolf) te Lena Dunham, čiji je petogodišnji angažman u seriji Girls završio ranije ove godine. Brojni teaseri naš još očekuju, dok je do premijere zakazane za 5. rujna ostalo nešto više od mjesec dana.

https://www.youtube.com/watch?v=9GW6hkDsP4c

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861