Scenarij Doctor Whoa nestao! – serijala.com
Trenutno čitaš
Scenarij Doctor Whoa nestao!

Scenarij Doctor Whoa nestao!

Vijesti i komentari na finale pete sezone još se nisu ni stišali, a Božićni specijal već je naveliko osmišljen i spreman za produkciju.

No, vjerojatno nitko nije imao u planu gubljenje “specijalnog” scenarija. Daily Star, britanski tabloid, tvrdi da je scenarij Doctor Whoa jednostavno nestao, a izvršni producent Steven Moffat navodno se “suočava sa utrkom s vremenom” jer mora napisati novu skicu prije no što snimanje epizode započne idućeg mjeseca.

Moffat je također navodno otkrio da će epizoda biti “flashback Božićni specijal”. Nadajmo se da će se ipak uspjeti emitirati na Božić.

3 komentara
  • da, vidio sam vec negdje lol. ne kuzim kako su mogli izgubiti scenarij. pa nije sam jedan bio kvragu. jos je ranije pisalo da je smith dobio i procitao svoj. pa nek od njega uzmu :-( nejasno mi je ovo uopce.

  • Meni to smrdi na sabotiranje produkcije od strane nekog iz budućnosti! Al sredit će njega doktor i Amy do Božića, oni sve stignu i još bumo to kasnije gledali u jednoj vraški dobroj epizodi… ;)

  • Ma to sve smrdi. Izvor je tabloid, kao prvo… i ko što @dš kaže.. printoutovi, pa valjda imaju i na kompjuteru i ono, ak ja backupiram svoje recenzije, pa onda valjda i oni rade neki backup scenarija :D

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861