Šačica trailera s Amazona: The Expanse, The Boys, Good Omens – serijala.com
Trenutno čitaš
Šačica trailera s Amazona: The Expanse, The Boys, Good Omens

Šačica trailera s Amazona: The Expanse, The Boys, Good Omens

Ova poplava trailera i video materijala za nove i povratničke projekte zaslugu može pripisati Comic Conu koji se ovih dana održava u New Yorku. Jednako kao što se potop materijala na društvene mreže i portale koji se bave industrijom filmske i televizijske zabave odvija krajem srpnja u San Diegu — isto se zadnjih godina događa i početkom listopada.

Najzabavniji i najsmiješniji roman o kraju svijeta, nastanjen s anđelima i demonima, antikristom, jahačima apokalipse i ostalim likovima iz Gaimanovog i Pratchettovog književnog predloška pojavit će se na Amazonu sljedeće godine. Gaiman će biti showrunner na samoj seriji, a dug put za Good Amens (Dobri predznaci) od papira do ekrana Sir Terry nažalost nije doživio. Uz Amazon, na financiranju projekta sudjelovao je i BBC, a uz Gaimana izvršni producenti bit će Caroline Skinner (Doctor Who) i Chris Sussman (Fleabag).

Syfy je odlučio otkazati The Expanse usred treće sezone, a samo dva tjedna nakon te odluke – Amazon je preuzeo seriju i naručio četvrtu sezonu. Streaming div i najveći online dućan odlučio je počastiti gledatelje s videom koji prikazuje početak snimanja četvrte sezone koja još uvijek nema datum premijere. Ipak, povratak Expansea očekujemo u kasno proljeće sljedeće godine.

U studenom prošle godine Amazon je naručio i The Boys, adaptaciju stripa o svijetu gdje postoje superjunaci. Međutim, većina superjunaka iskvarena je statusom slavnih osoba i vrlo često bezobzirnim ponašanjem ugrožavaju sigurnost populacije. Iz tog razloga CIA ima tim, neslužbeno poznat kao “The Boys”, koji koristi za nadzor superherojske zajednice. Amazon je naručio osam epizoda Ennisovog i Robertsonovog stripa, a tvorac same serije je Supernaturalov Eric Kripke. Režiju pilota preuzeo je Preacherov dvojac Evan Goldberg i Seth Rogen. Karl Urban, Elisabeth Shue, Erin Moriarty, Antony Starr, Dominique McElligott, Jessie T. Usher, Chace Crawford, Nathan Mitchell, Laz Alonso, Karen Fukuhara i Simon Pegg činit će glumačku postavu serije.

A evo i kako je Amazon najavio da se Simon Pegg pridružuje ekipi iz serije.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861