Prvih 14 minuta Happy Towna – serijala.com
Trenutno čitaš
Prvih 14 minuta Happy Towna

Prvih 14 minuta Happy Towna

ABC je objavio prvih 14 minuta pilota Happy Towna, serije kojoj smo se prema najavama čak poveselili, no prve recenzije nisu nimalo pozitivne. Ne radi se o nekoj spektakularnoj premijeri poput Tremea (danas!), no Twin Peakovska premisa nas je pomalo zaintrigirala.

Ovo je već treći ABC-jev ovogodišnji pokušaj pronalaženja neke polu-SF uspješnice, nakon što je FlashForward neslavno propao (odnosno samo što nije), a ni V nema bolju perspektivu.

Happy Town je prilično nezahvalno etiketiran kao nasljednik kultnog Twink Peaksa, misteriozne drame iz ranih devedesetih koju smo vam ovaj tjedan predstavili. Pomalo nepoštena usporedba i uteg za seriju koja dolazi pri samom kraju televizijske sezone. Mjesto radnje je fikcionalno mjestašce Haplin, malen i na prvi pogled miran gradić kojeg njegovi stanovnici od milja nazivaju “Happy Town”. Prije sedam godina, misteriozni serijski ubojica nazvan “Magic Man” oteo je sedmero djece prije nego ga je zaustavio tadašnji šerif. Radnja kreće navodnim povratkom ubojice koji je nadimak dobio zbog navodne mistične moći, a sin bivšeg šerifa preuzima istragu.

Happy Town kreće 28. travnja.

Hvala ekipi sa Spoiler TV-a što je ripala video sa Hulua koji ne dozvoljava gledanje svog materijala običnim “smrtnicima” (čitaj: svima koji nemaju američki IP).

6 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861