Prvi trailer: AMC-jeva adaptacija blasfemičnog stripa Preacher – serijala.com
Trenutno čitaš
Prvi trailer: AMC-jeva adaptacija blasfemičnog stripa Preacher

Prvi trailer: AMC-jeva adaptacija blasfemičnog stripa Preacher

Sinoć je AMC objavio prvi pogled na jednu od najiščekivanijih serija iduće godine, adaptaciju kontroverznog i blasfemičnog stripa Preacher. Kako će se prilično eksplicitni izvorni materijal uklopiti u PG-13 format kabelske televizije saznat ćemo negdje sredinom iduće godine, a trailer barem sugerira jednu stvar: nasiljem.

Preacher je priča o Jesseju Custeru, propovjedniku iz Texasa kojeg obuzme Genesis, biće natprirodnih moći koje je stvoreno neodobrenim odnosom anđela i demona i koji traži samog Boga, koji je iz nekog razloga napustio Nebo i otišao. Donosi razne teme religije, morala i ljudskog stanja, prost je, nasilan i blasfemičan. Prvi broj objavljen je 1995. godine.

Razvoje serije započeli su Seth Rogen i Evan Goldberg, koji su režirati pilot, dok scenarij piše Sam Catlin, scenarist deset epizoda Breaking Bada između druge i pete sezone. On će ujedno biti i showrunner serije. Glavnu ulogu dobio je engleski glumac Dominic Cooper, koji je nedavno glumio Howarda Starka u Marvelovoj Agent Carter te autora Jamesa Bonda u mini-seriji Fleming: The Man Who Would Be Bond.  U traileru dječak — dobro znajući tko je on — moli Jesseja da pošteno ozlijedi njegovog starog: irskog vampira Cassidyja, kojeg glumi Joe Gilgun iz Misfitsa.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861