Obnova za Inside Amy Schumer, ekipa iza Parks and Reca radi komediju za Netflix – serijala.com
Trenutno čitaš
Obnova za Inside Amy Schumer, ekipa iza Parks and Reca radi komediju za Netflix

Obnova za Inside Amy Schumer, ekipa iza Parks and Reca radi komediju za Netflix

Nakon kraja Parks and Recreationa, ekipa počinje ugovarati nove gaže. Netflix je naručio zasad neimenovanu komediju u kojoj će glavnu ulogu imati Aziz Ansari, a pridružuje mu se Mike Schur, koji je su-autor NBC-jeve komedije. Uz Ansarija će biti i H. Jon Benjamin, čiji vam je glas poznat iz Archera te Bob’s Burgersa.

Friški oskarovac JK Simmons, nagrađen za glazbenu dramu Whiplash, pak je dobio glavnu ulogu u skorašnjem Starzovom SF-trileru Counterpart. Prve dvije epizode režira za Oskara nominirani redatelj filma Imitation game, Morten Tyldum. Radi se o “špijunskom trileru sa metafizičkim twistom”, a Simmons glumi nižerangiranog birokrata u UN-ovoj agenciji koji otkriva da njegova služba čuva tajnu — postojanje paralelnih dimenzija.

Što se obnova i otkazivanja tiče…

Comedy Central je za četvrtu sezonu obnovio Inside Amy Schumer, skeč-komediju komičarke, je li, Amy Schumer. Treća sezona krenula je ovaj tjedan. Ne gledamo, ali na Jutubovima znamo naletjeti na pokoji dobar skeč iz serije. Recimo, posljednja parodija Friday Night Lightsa:

Osim toga: MTV je obnovio Faking It za treću sezonu, USA Network otkazao Sirens nakon druge, TV Land obnovio Younger za drugu sezonu, a Discovery obnovio Deadliest Catch za dvanaestu.

4 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861