Evo zašto je Grey’s Anatomy digao toliku strku – serijala.com
Trenutno čitaš
Evo zašto je Grey’s Anatomy digao toliku strku

Evo zašto je Grey’s Anatomy digao toliku strku

Iako je teoretski i dalje jedna od gledanijih serija na televiziji, nama je postala običan televizijski inventar, serija koja… postoji. Nekad davno dizala je neke nagrade i bila dijelom one famozne ABC-jeve jeseni kada su još krenuli Lost i Desperate Housewives, a danas… Pa, gleda je gotovo deset milijuna ljudi, ali ne spominje se toliko često. Nakon drugih serija Shonde Rhimes, Scandala i How to Get Away With Murder, Grey’s Anatomy više nije u fokusu.

No, vjerojatno ste primjetili da se ovog tjedna digla prilična pozornost oko ove serije trenutno u osadmeset i trećoj sezoni. Doktor Lepi, Patrick Dempsey, odnosno Dr. Derek Shepherd–

Um. Ovoga… Spoiler alert?

Dakle, Dr. McDreamy je mrtav. Kicked the bucket. Pushing the daisies. Gave up the ghost. Gotov je. Naravno, to je razmjerno vel’ka stvar jer je Dempsey jedan članova originalne postave serije čiji su odlasci glumaca (opet, relativno) bili dosta glasni. U posljednjoj epizodi Shepherd je stradao u automobilskoj nesreći, da bi ga supruga Meredith (Ellen Pompeo) na kraju skinula s aparata.

Serija zasad nije obnovljena za novu, devedeset i osmu sezonu, ali bit će sigurno.

Neki, doduše, ovo nisu dobro primili:

https://twitter.com/nat_brooski/status/591409880034107392

Fora je da se Dempseyjev odlazak zapravo otkrio u četvrtak, na dan emitiranja epizode, u intervjuu koji je dao za časopis EW. Taj intervju, doduše, trebao se pojaviti u tiskanom izdanju od petka, no pretplatnici su ga dobili dan ranije… A, naravno, obzirom da spoileri na internetu ne postoje… Iznenađenje je bilo malo pokvareno.

3 komentara
  • Samo mala ispravka, epizoda je bila standardne dužine (dakle, jednosatna), a sledećeg četvrtka će se emitovati “dvosatni specijal”, odnosno dve epizode odjednom.

    Sve se nadam da je ovo poslednja sezona, ali bojim se da ipak nije. :(

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861