Novi American Horror Story se zove Hotel, Lady Gaga u glavnoj ulozi – serijala.com
Trenutno čitaš
Novi American Horror Story se zove Hotel, Lady Gaga u glavnoj ulozi

Novi American Horror Story se zove Hotel, Lady Gaga u glavnoj ulozi

Detalji su još uvijek šturi, ali iduća sezona horor-antologije American Horror Story zvat će se Hotel, a već je poznata i glavna uloga koja je privukla mnogo pozornosti — Lady Gaga objavila je da će sudjelovati u novoj sezoni. Popularna pjevačica stilom će se sigurno dobro uklopiti u seriju, a vidjet ćemo hoće li biti dostojna zamjena za glavno lice na odlasku.

Jessica Lange već je ranije odlučila da neće nastaviti svoju rolu u seriji, nakon što je imala glavne uloge u prethodne četiri iteracije. Gaga će navodno imati glavnu ulogu, umjesto običnog camea, no detalji o tome su još uvijek šturi i neslužbeni — kao i detalji o tematici i radnji nove sezone. Kao i dosad, American Horror Story se vraća tijekom jeseni, najvjerojatnije opet u listopadu.

Gaga je, naravno, najpoznatija kao jedna od najpopularnijih pjevačica današnjice, što zbog neporecivog talenta, što zbog ekstravagantnosti i ekscentričnosti. Doduše, vjerojatno rijetki među vama znaju da je Stefani Joanne Angelina Germanotta, alias Lady Gaga, glumila u epizodi treće sezone The Sopranosa, kada je imala 15 godina.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861