Arrow i The Flash daju novi spinoff, The Atom u središtu – serijala.com
Trenutno čitaš
Arrow i The Flash daju novi spinoff, The Atom u središtu

Arrow i The Flash daju novi spinoff, The Atom u središtu

Očekivalo se. Arrow i The Flash su solidni uspjesi kakve CW nije imao još od The Vampire Diariesa, i možda najbolji primjerci televizije koje je mreža imala još od… Osnutka? Dana WB-a? Raspravu o tome koliko dobri imali smo na podcastu, ali na stranu sad to. Naravno, to znači neizbježne potomke u obliku spin-offova.

Deadline.com piše da DC i CW spremaju novu seriju u kojoj će okupiti nekoliko poznatih likova iz dvaju postojećih serija. Ako čitate ovu vijest pretpostavit ćemo da ste manje-više u toku sa objema serijama, a ako niste — pretpostavit ćemo da vas nije briga za spoilere. Uglavnom…

Nova serija ujedinit će Rayja Palmera alias The Atom (Brandon Routh) iz Arrowa te Leonarda Snarta alias Captain Cold (Wenworth Miller) i Dr. Martina Steina iz The Flasha (Victor Garber). Plus — Caity Lotz, odnosno Sara Lance alias Canary iz Arrowa?! No, obzirom da je njen lik ubijen na početku sezone…

Deadline tvrdi da “nije poznato hoće li Lotz glumiti istu junakinju ili novog lika”, što je potpuno glupo ako je ova druga opcija u pitanju. O spin-offu sa Atomom već se pričalo ranije, a potencijalna serija vjerojatno neće ići u pilot fazu, već drito prema narudžbi serije za iduću sezonu.

Pročitaj još

Arrow

Kako god bilo, The Atom (konačno) je konačno uskočio u svoje odijelo u zadnjoj epizodi Arrowa, nakon što smo prethodno vidjeli naznake i nacrte u jednoj od ranijih epizoda te službenu fotografiju sa Brandonom Routhom u Advanced Technology Operating Mechanism (A.T.O.M.) odijelu.

Komentari (1)
  • rekao bi super, al to sam rekao za flasha i šta sam dobio?! tinejđersku staklenku pekmeza

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861