No Ordinary Family, posteri – serijala.com
Trenutno čitaš
No Ordinary Family, posteri

No Ordinary Family, posteri

Dva postera za novu ABC-jevu polu-SF dramediju, No Ordinary Family. Ostale varijante na temu u višoj rezoluciji možete naći na Spoiler TV-u. Premijera je 28. rujna, no ABC je već dao pilot online za par desetaka tisuća sretnika. Naravno, to znači da je odmah procurio na određene ilegalne servise (Serijala cares).

U glavnim su ulogama Michael Chiklis (The Shield) i Julie Benz (Dexter) te onaj klinac iz domaće reklame za Coca Colu (ne baš). Pilot je solidan i uglavnom zabavan, no daleko od jesenskog hita. Kraći opis iz naše jesenske najave:

No Ordinary Family je obiteljska drama koja prati četveročlanu obitelj, čiji avion tijekom izleta padne u rijeku te uspijevaju izvući živu glavu uz mali dodatak – imaju supermoći. Family je jedna od novih serija kojima se veselimo jer ima zanimljivu premisu, a i poprilično dobar cast – Michael Chiklis (The Shield) i Julie Benz (Dexter) u glavnim su ulogama. Mnogi uspoređuju seriju s Fantastic Fourom ili s animiranim filmom The Incredibles, no autori serije te usporedbe oštro osuđuju. Pilot je sniman kao mockumentary, ala The Office ili Modern Family, no nakon prigovora od strane kritičara i gledatelja koji su imali prilike pogledati pilot, monolozi likova bit će maknuti iz serije.

No Ordinary Family, poster

No Ordinary Family, poster

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861