ABC skratio No Ordinary Family – serijala.com
Trenutno čitaš
ABC skratio No Ordinary Family

ABC skratio No Ordinary Family

Nakon konstantnog pada gledanosti iz tjedna u tjedan, ABC je odlučio skratiti sezonu nove serije No Ordinary Family.

Tako će superherojska drama imati 20, umjesto standardne 22 epizode po sezoni. Finale će se emitirati 5. travnja, i iako još službeno nije objavljeno što će se emitirati umjesto Familya, pretpostavlja se da će zamjena biti recap show Dancing With The Starsa – ne samo da je u ranijim sezonama imao veću gledanost od trenutne gledanosti Familya, već mrežu ne košta gotovo ništa.

Šanse za obnovu No Ordinary Familya sada su gotovo u potpunosti nestale, a i prije skraćenja sezone malo tko je vjerovao da će se serija pronaći na jesenskom rasporedu Alphabeta. Nakon solidnog starta jesenas, gledanost je vrlo brzo počela padati i taj trend još uvijek traje.

No Ordinary Family prati obitelj koja nakon čudne nesreće u amazonskoj prašumi dobiva nadnaravne moći. U glavnim su ulogama Michael Chiklis, Julie Benz, Romany Malco i Autumn Reeser.

Također, ABC je naručio i proljetno izdanje popularnog reality showa Wipeout. Zimsko izdanje u siječnju je privuklo masovan broj gledatelja, no on se gotovo prepolovio kada se u isto vrijeme na FOX-u počeo emitirati American Idol. Ipak, Wipeout je pokazao poboljšanje u svom slotu (četvrtak u 20h) od prethodnih okupanata – My Generation je jesenas otkazan nakon samo dvije epizode i bio je najveća propast jesenske sezone iza Lone Stara.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861