Nitko ne živi vječno, pa ni True Blood: poster i trailer šeste sezone – serijala.com
Trenutno čitaš
Nitko ne živi vječno, pa ni True Blood: poster i trailer šeste sezone

Nitko ne živi vječno, pa ni True Blood: poster i trailer šeste sezone

Je li šesta sezona posljednja za HBO-ove vampire sa američkog juga? Vjerojatno ne. Je li impliciranje kraja popularne serije u naslovu vijesti dobro za čitanost? Sigurno jest. Kako god bilo, “No one lives forever” je tagline sa promotivnog postera šeste sezone True Blooda, još uvijek najgledanije HBO-ove serije.

Ne zadugo, vjerojatno. Dok gledanost, a pogotovo globalna popularnost Igre prijestolja raste iz epizode u epizodu, True Bloodova je lani počela polagano padati — hoće li Game of Thrones ovog ljeta preuzeti krunu? Točan odgovor je “koga briga”, a šesta sezona Okusa krvi kreće 16. lipnja. Ovog puta skraćena sa standardnih 12 na 10 epizoda.

http://www.youtube.com/watch?v=tGgt_jllHcA

true_blood_poster_6

5 komentara
  • Hajde jedna mini anketa: kada ste odustali od True Blood-a? Meni je u prvoj sezoni, minus nekih prvih par epizoda, bio odlican, druga zabavna i trashy, ali je u trecoj poceo da opada kvalitet, i odustao sam nakon lose cetvrte, a cujem da je i peta losa. Ipak, mozda se vratim sad za ovu skracenu sezonu, znajuci da je kraj mozda blizu. Po meni je sve otislo dodjavola sa vilama.

    • Nakon 3. sezone. Prva mi nije baš legla, ali nakon što su me uvjeravali da je druga bolja, dao sam joj priliku. Bila mi je ok pa sam nastavio odmah s 3. Ta sezona mi je bila užasno naporna i svi likovi su mi išli na živce. So I said fuck it.

    • Ja sam jedva pogledao prvu sezonu (pred kraj mi se poboljšalo, ali prvih 5-6 mi je bilo jako dosadno), druga mi je bila baš sick i super.. u trećoj mi je zanimanje već počelo padati, da bih ga u četvrtoj skroz izgubio. Petu sam počeo gledati, ali sam nakon valjda 2 epizode prestao.. ne planiram više gledati.. :)

  • Nekoliko puta sam prekidao i započinjao ponovno, ova serija je definitivno moj najveći guilty pleasure ;)

  • Ma serija je pravo ljetno zadovoljstvo po meni. jest da je izgubila na kvaliteti tijekom sezona, ali još uvijek je dovoljno dobra da se opustiš po onoj ljetnoj žegi. Nekako mi nije ljeto ljeto bez True Blooda

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861