Netflix konačno objavio datum premijere Punishera i predstavio novi trailer – serijala.com
Trenutno čitaš
Netflix konačno objavio datum premijere Punishera i predstavio novi trailer

Netflix konačno objavio datum premijere Punishera i predstavio novi trailer

Nakon uspavljujućeg Lukea Cagea i razočaravajućeg Iron Fista Netflix je u kolovozu imao priliku iskupiti se Defendersima. Nekoliko godina građenja univerzuma rezultiralo je mlakom, traljavom i prilično dosadnom serijom koja u osam epizoda nije ponudila skoro ništa. Nekoliko zabavnih scena jednostavno se utopilo u moru iscrpljujućih dijaloga i nebulozne radnje. The Defenders je pokazao svu slabost superherojskog bingea na Netflixu, ali i nesposobnost Scotta Bucka, showrunnera koji je vodio Iron Fist i posljedično doveo do samih događaja u Marvelovoj miniseriji.

Novu nadu Netflix polaže u Frankea Castlea, Punishera. Glavnu ulogu ima Jon Bernthal koji je serijskog ubojicu fantastično utjelovio u prvom dijelu druge sezone DaredevilaSpin-off bi trebao pratiti njegov origin story te kako je smrt njegove obitelji utjecala na njegov život i psihu.

Mjeseci nagađanja konačno su iza nas i datum premijere je objavljen. 17. studenog će streaming servis izbaciti svih trinaest naručenih epizoda. Za izvršnog producenta je odabran Steve Lightfoot, poznatog po svom radu na bivšem Fullerovom Hannibalu za NBC.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861