NBC odabrao novog Johna Constantinea – serijala.com
Trenutno čitaš
NBC odabrao novog Johna Constantinea

NBC odabrao novog Johna Constantinea

NBC je naručio pilot za potencijalnu seriju o Johnu Constantineu, naslovnom magu iz Hellblazer stripova. Constantine je DC-jev junak koji se prvi put pojavio 1985. godine u Swamp Thingu Alana Moorea, a tokom godina skupio je brojna pojavljivanja u raznim DC-jevim izdanjima.

Dobio je i filmsku adaptaciju s Keanu Reevesom u glavnoj ulozi 2005. godine, no ljubitelji stripa nisu bili baš oduševljeni. Film nije funkcionirao na mnogo razina, ali nećemo sad o tome, sada ćemo o NBC-jevom pokušaju koji je dobio zeleno svjetlo za pilot. Upravo je odabran i glumac koji će igrati Constantinea — to je Velšanin Matt Ryan. Barem je s pravog kontinenta ovaj puta. Ryan je prilično nepoznati glumac koji je skupio par sporednih pojavljivanja u Criminal Mindsima, Tudorima, Torchwoodu, a posudio je glas i u Assassins Creedu.

Pilot će režirati Neil Marshall (The Descent), producirat će ga David S. Goyer (The Dark Knight, Man of Steel), a scenarističku dužnost obavit će Daniel Cerone (The Mentalist). Informacije su zasad vrlo šture, a NBC pilot opisuje u sljedećeoj rečenici: “Kći pokojnog prijatelja je na meti demona, a Constantine je pozvan da ju pokuša spasiti…”. Seriju ćemo možda gledati sljedeće sezone na NBC-ju, a budući da se radi o NBC-u — ne očekujemo previše, za sada…

Matt Ryan, NBC-jev Constantine.
Matt Ryan, NBC-jev Constantine.
Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861