Najava: Fringe 3×11 Reciprocity – serijala.com
Trenutno čitaš
Najava: Fringe 3×11 Reciprocity

Najava: Fringe 3×11 Reciprocity

Fringe se prošlog tjedna dobro držao u svom novom terminu petkom. Iako je to sjajna vijest, ne treba se prerano veseliti jer smo daleko još od službene obnove za novu sezonu. Petak, odnosno subota, nam donosi novu epizodu, a budući da nam je Fringe jako drag, imati ćemo ovakve kratke najave svakog tjedna pred novu epizodu. Vrlo vjerojatno ćemo vas obavještavati subotom i o tome kako se gledanost Fringea drži. Video najave, producenti, sneak peekovi i svašta nešto vezano za novu epizodu u nastavku.

FOX je zasad zadovoljan

2 komentara
  • Odlično…. Fringe mi je trenutno ako ne najdraža serija koja se emitira onda u top 3 tako da apsolutno podržavam odluku da malo više vremena i prostora posvetite seriji :)

    I da, super su mi ovi YouTubovi, nisam gledao ove najave za epizodu, to nekako ne volim gledat prije, ali zadnji film s kratkim odgovorima je odličan (iako spoila donekle jel)…. veselim se nastavku u nadi da će gledanost ostat i serija opstat!

  • CW je imao nove epizode prošli tjedan, a Nikita je bila među njima. samo što ne ide petkom, nego četvrtkom. eto. a što se tiče Fringea, good for them :)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861