Marvel i Hulu predstavili glumačku postavu Runawaysa – serijala.com
Trenutno čitaš
Marvel i Hulu predstavili glumačku postavu Runawaysa

Marvel i Hulu predstavili glumačku postavu Runawaysa

Prije skoro petnaest godina, 2003. točnije, Bryan K. Vaughan i Adrian Alphona predstavili su The Runaways, superherojski strip o grupi mladih ljudi koji su doznali da su im roditelji dio zle kriminalne organizacije, The Pride.

Strip je otkazan nakon osamnaest brojeva, ali odlična prodaja skupljenih izdanja natjerala je Marvel da malo razmisli o svome potezu, pa su se nakon nekoliko mjeseci pauze i vratili. Strip je na koncu otkazan 2009., a među scenaristima u kasnijim izdanjima sudjelovala su i velika imena, poput Jossa Whedona i Christophera Yosta.

Marvel je već ranije pokušao adaptirati strip u obliku filma, ali konačna odluka je ipak pala na seriju i to za Hulu. Šestero mladih i nepoznatih glumaca je odabrano, a u zajedničkom priopćenju, streaming servis i izdavačka kuća nisu potvrdili datum emitiranja, broj epizoda ni bilo što drugo.

Showrunner i izvršni producenti Marvel’s Runaways bit će Josh Schwartz i Stephanie Savage (The O.C., Gossip Girl) zajedno sa šefom Marvelovog odjela za televiziju – Jephom Loebom.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861