Loše vijesti s HBO-a: Otkazan je prequel “Igre prijestolja” – serijala.com
Trenutno čitaš
Loše vijesti s HBO-a: Otkazan je prequel “Igre prijestolja”

Loše vijesti s HBO-a: Otkazan je prequel “Igre prijestolja”

Ni jedan cijeli dan nakon što su David Benioff i D.B. Weiss dobili otka… ovaj, svojevoljno odlučili otići od Disneya i nove trilogije Star Wars filmova — HBO zadaje još jedan indirektni udarac Benioffu i Weissu, odnosno svojoj popularnoj franšizi sa zmajevima. Dugo najavljivani i očekivani prequel “Igre prijestolja” je otkazan. Serija neće biti naručena. Neobičan potez kabelskog diva možda je i najbolji pokazatelj promjena na čelnim pozicijama mreže. Mijenja li se politika HBO-a? Bit će ovo svakako zanimljivo razdoblje.

Podsjetimo — u lipnju 2018. odabrana je pobjednica HBO-ovog natječaja za novu seriju iz svijeta “Pjesme leda i vatre” — Jane Goldman i njezin tim. Goldman i George R. R. Martin napisali su priču koja se događa tisućama godina prije “Igre prijestolja” i opisuje pad iz Zlatnog doba heroja™ u Westerosovo najmračnije razdoblje. Martin je potvrdio da se serija trebala odvijati otprilike 5000 godina prije događaja iz “Igre prijestolja”. Sedam kraljevstava koja su bila okosnica HBO-ove završene perjanice za vrijeme prequela bila su više od stotinu kraljevstava. Martin je opisivao mjesto radnje kao “Divlji zapad Westerosa”.

EW je i službeno potvrdio da je serija otkazana i da će već snimljeni pilot završiti u sefu nekog podruma HBO-a. Osim serije koju je trebala voditi Jane Goldman pričalo se i o potencijalnoj seriji o Targaryenovima. Što će biti s njom… vidjet ćemo.

Game of Thrones: Još jedan prequel se bliži narudžbi — ovaj put o Targaryenovima?

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861