Jer zašto ne: Nakon Breaking Bada i The Walking Dead dobiva spin-off – serijala.com
Trenutno čitaš
Jer zašto ne: Nakon Breaking Bada i The Walking Dead dobiva spin-off

Jer zašto ne: Nakon Breaking Bada i The Walking Dead dobiva spin-off

Nitko ne bi trebao biti iznenađen današnjom viješću s AMC-a — spin-off The Walking Deada je u razvoju i trebao bi na ekrane stići tijekom 2015. godine. Skorašnja nova serija službeno je najavljena, a AMC je naziva “partnerskom serijom The Walking Deada“. Kako je stvar još uvijek u ranoj fazi razvoja, malo je detalja otkriveno.

Autor izvornog stripa, Robert Kirkman, te dvojac dosadašnjih izvršnih producenata serije, Gale Anne Hurd i David Alpert, razvijat će zasad neimenovanu seriju. Bit će smještena u isti “svemir” kao i The Walking Dead, ali pratit će potpuno novu priču i likove. Kaže Kirkman: “Prilika da stvorim novu seriju koja nije vezana uz strip te je u potpunosti prazna stranica kreativno me uzbuđuje.”

Mreža se sada nalazi na prekretnici. Uskoro gubi dvije serije koje su je stvorile i dale joj prestiž — Breaking Bad će završiti krajem mjeseca, a Mad Men bi iduće godine trebao ući u posljednju sezonu. The Walking Dead je najgledanija serija televizije uopće, a želja da se iz nje izvuče najviše ima smisla. Sadržajno i tematski možda i više od Breaking Badovog spin-offa. Također, The Killing je (opet) otkazan, a nedavni Low Winter Sun podigao je vrlo malo prašine, rijetku dobru kritiku te će zbog vrlo loše gledanosti vjerojatno biti i otkazan.

A što je sljedeće — Mad Men spin-off? Iako ne vidimo Matthewa Weinera kao nekog tko će rastezati vlastitu uspješnicu, kako je krenulo… Nikad ne reci nikad, makar i bez njega. Recimo, Donovo, odnosno Dickovo neugodno seksualno odrastanje u kupleraju?

Pročitaj još

Prva polovica četvrte sezone The Walking Deada kreće 13. listopada, i to pod vodstvom novog showrunnera — već trećeg u četiri sezone. Kao i lani, sezona će imati 16 epizoda raspolovljenih u dva bloka koji će se emitirati kroz jesen i rano proljeće.

3 komentara
  • Ovo uopce nije losa vijest. Walking Dead je serija s jako dobrim settingom i atmosferom, ali jako dosadnom radnjom i glupim likovima. Atmosferu nebi trebao biti problem zadrzat, a ako uspiju napravit dobre likove i zanimljivu radnju, to bi mogla biti odlicna serija

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861