Ide li Smallville i dalje? – serijala.com
Trenutno čitaš
Ide li Smallville i dalje?

Ide li Smallville i dalje?

Dobre vijesti za fanove Smallvillea. Možda.

Hirovita predsjednica The CW-a, Dawn Ostroff, komentirala je mogućnost obnavljanja Smallvillea za desetu sezonu. Obzirom da ga je ove sezone upravo ona gotovo pokopala, interesantno je čuti što ovog puta ima za reći… Ausiello sa EW.com-a prenosi njene komentare:

Vrlo sam zadovoljna serijom. Mislim da su odradili sjajan posao. I gledanost je dobra za termin petkom. Moram pohvaliti producente, nije lako održati seriju svježom u devetoj sezoni. Znate što mislim? Fanovima se zbilja sviđa ova sezona.

Ne znam što ćemo odlučiti. Da ste me preko ljeta pitali hoće li završiti ove sezone, rekla bih ‘sigurno’. Ali sada to ne mogu reći.

Pročitaj još

Producenti Brian Peterson i Kelly Souders još nam nisu predložili posljednje epiozode, tako da još ne znamo kako ćemo se postaviti prema zadnjoj epizodi, hoće li biti finale sezone ili finale serije. No trenutno mislim da će to biti samo finale sezone.

4 komentara
  • ma glupača mulja, komentar proslog lita je skroz drugaciji:

    I hope it’s not the last season,” Ostroff says of Smallville. “I think the producers have come up with some really good storylines this season. I think the show has a lot of life left in it. We have high hopes for it staying on the air for a while.”

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861