Heroesima još jedna sezona? – serijala.com
Trenutno čitaš
Heroesima još jedna sezona?

Heroesima još jedna sezona?

Heroesi dobivaju novu sezonu? Nije nerealno, piše ScreenJunkies.com. Iako su makli lik Adriana Pasdara (Nathan Petrelli), a pred neki dan je objavljeno da je Sendhil Ramamurthy (Mohinder Suresh) dobio ulogu u novom NBC-jevom pilotu, Heroesi bi u petu sezonu krenuli makar bez njih.

Kao, njihov izvor tvrdi da je Ramamurthy zatražio da ga maknu iz serije, na što su ovi pristali. Osim toga, Heroesi su dosta popularni vani, prodaja DVD-ova ide dobro…

Ako nas pitate (nitko nas ne pita, ali ćemo svejedno reći), stvar je sasvim realna i sasvim su dobre šanse da im se i nagodinu smijemo koliko su loši. Dobro, gledanost se vrti oko 5,5 milijuna gledatelja po epizodi, no u puno važnijem segmentu, 18-49 ratingu, Heroesi su sasvim pristojni.

Prosječni rating im je 2,43, što ih svrstava u društvo serija kao što su Bones (9,22 mil), Castle (10,31 mil) i Community (5,56 mil). A te serije sigurno neće biti otkazane. Povrh toga, trenutno su na 70-ak epizoda, sa dovršenom ovom i novom sezonom zaokružili bi brojku na 100, što znači syndication i reprize Heroesa po manjim TV mrežama. Blago Amerima.

Pročitaj još

DoubleFacePalm

12 komentara
  • …neznam zasto vi sa serijala.com uvijek imate nesto protiv heroesa, ako vam se ne svidjaju nemojte gledat, nemojte komentirat, ne kuzim toliku mrznju prema seriji(u anketama i komentarima)….ja bih mogao toliko pisati kontra lostova i prison breaka, al to ne gledam zato jer mi se ne svidja a i ne pisem nista protiv njih

  • Nama je posao da to gledamo, ja gledam pa se facepalmam svake 2 minute :)
    Al Samuel je ok lik, nisu fulali s Knepperom, zasad imho drži cijelu seriju da se ne sjuri s ruba ponora.

  • A gle, mozes skuziti zezanciju i nasmijati se ili odmahnuti rukum, ili se nazivcirati bezveze :)
    Zasto ne bi komentirali ako su losi? U prvoj sezoni je to bila odlicna serija, vec je u drugoj bilo mucno gledati u sto se pretvorila.

    I jao, Prison Break, koji je to trash bio :)))) Apsolutno ista stvar kao sa Heroesima, prva sezona odlicna, prva polovica druge je jos bila gledljiva, dalje otislo kvragu sve.

  • @Miha Ja ne kužim taj “ako vam se ne sviđa, nemojte gledati, nemojte komentirati”. Trebalo bi onda samo dobre stvari pisati o serijama? Pogotovo Heroese koji su postali univerzalna sprdnja. I ne bih to nazvao mržnjom, kakva mržnja.

    Tužno je jedino što jedna serija koja univerzalno loše stoji (a moraš priznati da su fanovi u velikoj manjini) se čini da ima veće šanse za prolaz od jednog Fringea (da ostanemo unutar žanrovskih serija), koji možda nije savršen, ali u usporedbi sa Heroesima…

  • kao prvo nisam neki veliki obozavatelj heroesa, ali sam napisao to sto jesam zato jer vidim da se dosta pise protiv te serije u nekom podrugljivom tonu, nisam gledao heroese od s04e09 nadalje tak da su i meni lagano dosadili (a to je kriv ovaj cirkus)….bas me zanima top 10 trenutno prikazivanih serija za ekipu sa sajta serijala.com (mogli bi to navest kao jedno vijest na sajtu)…Fringe nr.1

  • Pa, navodno je baš taj cirkus i T-Bag iz Prison Breaka najbolje što se dogodilo u ovoj sezoni? Bar po AV Clubu…

    A liste, hehe, nesmijem valjda ništa reći :)

  • Iako ne gledam Heroese vise, vjerujem da Robert Knepper rastura kao i u Prison Breaku i Carnivaleu.

    A sto se tice Heroesa, nemoj to shvacati kao napad na tvoj ukus, jebiga, svi mi volimo nesto drugo, ali nama je zao sto se ta serija nakon odlicne prve sezone pretvorila u parodiju same sebe. :(((

    Liste? Biti ce vec nesto. :) Pa da vi nas mozete malo zajebavati :)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2020 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861