Heroes: Film ipak ne tako skoro? – serijala.com
Trenutno čitaš
Heroes: Film ipak ne tako skoro?

Heroes: Film ipak ne tako skoro?

Da malo prodrma fanove Heroesa, Tim Kring (tvorac serije) je nedavno dao nekoliko prlično zanimljivih izjava. Film za kraj navodno nije sigurna stvar, jer još s NBC-om nije donio nikakvu odluku oko toga, tako da je moguće da se film na kraju krajeva i otkaže prije nego li uopće započne njegovo snimanje.

No ipak nije sve tako crno, pa u nastavku dodaje kako je potreban duži vremenski razmak između serije i filma, što bi moglo nagovijestiti da film vjerojatno neće tako skoro. Što se priče tiče, Kring je rekao kako će događaj iz posljednje epizode serije naveliko prmomijeniti stanje stvari. Jedni će se skrivati, drugi će se boriti, a treći pak uživati u slavi…

Dakle, stanje labavo. Film za kraj koji bi trebao privesti priču završetku ipak nije tako sigurna stvar, a ukoliko ga bude, tko zna kada će ugledati svijetlo dana.  Nije zgorega još napomenuti da zasada nitko od glumaca nije pozvan na snimanje filma, jer je čitava stvar i dalje u vrlo ranoj fazi. Štoviše, još nije ni otprilike poznato koga ćemo sve od heroja gledati u filmu.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861