Hayden Christensen se vraća kao Anakin Skywalker u Disneyjevoj seriji “Ahsoka” – serijala.com
Trenutno čitaš
Hayden Christensen se vraća kao Anakin Skywalker u Disneyjevoj seriji “Ahsoka”

Hayden Christensen se vraća kao Anakin Skywalker u Disneyjevoj seriji “Ahsoka”

Osim što će reprizirati svoju ulogu Anakina Skywalkera iz Attack of the Clones i Revenge of the Sith u nadolazećoj miniseriji Obi-Wan, Hayden Christensen će se vratiti na male ekrane i u novom spin-offu Mandaloriana, Ahsoka. Disney je prošle godine službeno potvrdio da je naručena serija čija će se radnja vrtiti oko Ahsoke Tano (Rosario Dawson), koju smo imali prilike vidjeti u sjajnoj petoj epizodi druge sezone Mandaloriana. Serija jednostavno nazvana Star Wars: Ahsoka trebala bi se početi snimati počektkom sljedeće godine.

Disney zasad nije htio komentirati u kakvom će se kapacitetu vratiti Christensen obzirom da će se serija odvijati pet godina nakon šeste filmske epizode, Return of the Jedi.

Ahsoka Tano je svoje prvo pojavljivanje imala u animiranom filmu Clone Wars koji je prethodio istoimenoj seriji. The Clone Wars je završio svoje putovanje prije više od godinu dana nakon sedam sezona. Ahsoka Tano je jedna od rijetkih preživjelih Jedija poslije “Zapovijedi 66” prema kojoj su se svi klonovi okrenuli protiv Jedija i poubijali ih.

Dave Filoni bit će izvršni producent i scenarist serije, a Jon Favreau stavit će svoje ime na foršpan također kao izvršni producent serije.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861