Dollhouse (Kuća lutaka) – druga sezona na RTL2 – serijala.com
Trenutno čitaš
Dollhouse (Kuća lutaka) – druga sezona na RTL2

Dollhouse (Kuća lutaka) – druga sezona na RTL2

Putem press najave s RTL Televizije:

DRUGA SEZONA „KUĆE LUTAKA“ USKORO NA RTL2!

S početkom proljeća RTL2 u domove svojih gledatelja donosi nove premijerne epizode druge sezone znanstveno-fantastične serije „Kuća lutaka“ u kojoj glavnu ulogu agentice Echo tumači lijepa Eliza Dushku!

U skrivenom laboratoriju tim znanstvenika u umove svojih stanara, lutaka, utiskuju  nove osobnosti i vještine i prilagođavaju ih zahtjevima kupaca koji njihove usluge plaćaju basnoslovnim svotama. Lutka tako postaje nenadmašni borac, genijalna provalnica, savršena ljubavnica ili sve što kupac poželi. Nakon obavljene misije, vraćaju im se njihove stvarne ili izmišljene osobnosti te im se u potpunosti briše sjećanje na nedavne događaje. U prvoj sezoni otkrili smo što se dogodilo s lutkama, odnosno agentima Echo i Alpha koji su postali svjesni svojih bivših osobnosti i vještina, dok ćemo u novim nastavcima druge sezone vidjeti kako je, šest mjeseci nakon Alphinog bijega, Echo uspjela obrisati svih 36 osobnosti koje joj je on bio utisnuo u um, ali je uskoro dobila nove – njezin prvi zadatak je glumiti suprugu krupnog trgovca oružjem kojeg Ballard nije uspio uhvatiti dok je radio za FBI, a uskoro će ‘postati’ i majka novorođenčeta, zanosna studentica i prostitutka. U vrlo kratkom roku prikupit će bazu od novih 30-tak osobnosti i postati vodeća ‘lutka’, a s Paulom Ballardom će u tajnosti nastaviti uvježbavati akciju rušenja korporacije Rossum, ‘sile’ koja stoji iza Kuće, te se, u međuvremenu, u njega i zaljubiti. I sve će biti uredu dok se u Kuću ne vrati Alpha…

Unatoč recesiji koja je prošle godine uzdrmala cijeli svijet, autor Joss Whedon (tvorac „Buffy“ i „Angela“) i producenti serije, među kojima je i glumica Eliza Dushku, odlučili su riskirati i uložiti novac u stvaranje novih nastavaka „Kuće lutaka“, ali su ipak bili prisiljeni smanjiti troškove snimanja, montiranja i post-produkcije, pa čak i smanjiti broj glumaca koji bi se pojavljivali u svakoj epizodi. No, da nije sve tako crno pokazuje i činjenica da su ovu sezonu producenti odlučili snimati u visokoj rezoluciji, a novim zoom-in efektima i digitalnim zvukom koji se sve češće koriste prilikom snimanja holivudskih blockbuster filmova. Rezultat njihovog rada i truda vidi se u većem broju gledatelja u Americi, te odličnom prodajom prava za emitiranje serije u ostalim zemljama svijeta i kompilacijom DVD-a.

Što donose nove zgode agentice Echo i hoće li se ona i Paul uspjeti oduprijeti beskrupuloznoj tvrtki koja im uz pomoć modernih tehnologija razara živote, gledatelji će moći doznati u novim epizodama druge sezone „Kuće lutaka“ koje se počinju emitirati od utorka 27. ožujka u 22.20 sati na RTL2.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861