Što nakon Dollhousea? – serijala.com
Trenutno čitaš
Što nakon Dollhousea?

Što nakon Dollhousea?

Ubrzo nakon što se proširila vijest o otkazivanju Dollhousea, javio se Joss Whedon na svojem weblogu, Whedonesque.com:

Nemam puno za reći. Izuzetno sam ponosan na ljude s kojima sam radio: moju zvijezdu (Eliza Dushku), moje osoblje, moje glumce, moju ekipu. Smatram da je serija napredovala iz tjedna u tjedan i mislim da ćete se složiti u nadolazećom mjesecima.

Spomenuo je i da kreće na neke internetske projekte te najavio da ćemo o sljedećem projektu čuti kada se bude emitirala zadnja epizoda.

Drugim riječima – Joss se sada može posvetiti nastavku genijalnog Emmyjem nagrađenog mjuzikla “Dr. Horrible’s Sing-Along Blog”, kratkog filma kojeg je 2008. tokom scenarističkog štrajka napravio za online distribuciju.

Zack Whedon, Jossov brat i su-scenarist Dr. Horriblea za MTV je komentirao da rad na nastavku ozbiljno kreće čim Joss dovrši Dollhouse.

Završavaju sa Dollhouseom ove zime – barem je tako planirano – pa se nadam da ćemo se moći sastati češće kada to završi. Napisali smo nekoliko pjesama, vrlo je obećavajuće. Uzbuđeni smo zbog toga.

Naravno, nastavak ne bi imao smisla bez Neila Patricka Harrisa (Dr. Horrible) i Nathana Filliona (Captain Hammer), a Zack komentira da će se i oni vratiti, zajedno sa kompletnom kreativnom ekipom koja je radila prvi dio.

Javio se i SyFy. Na Twitteru je podpredsjednik mreže komentirao (ne)mogućnost da Dollhouse nastavi na njihovoj mreži:

Gledanost na stranu, glavi problem je što si ne možemo priuštiti budžet poput velikih TV kuća, niti nam je itko ponudio seriju, koliko znam. Morate imati na umu koliko je više pozornosti Dollhouse imao na Foxu nego bi ikad mogao imati na SyFyju, a svejedno ga publika nije prihvatila. Jasno, voljeli bismo raditi projekt sa Jossom koji si možemo priuštiti. Veliki smo obožavatelji njegovog rada.

A sad dvije sitnice za kraj. Prvo – maske su pale, evo pravog razloga zašto je Dollhouse otkazan:

Drugo, THR Feed pripremio je galeriju najboljih Echoinih osobnosti kroz seriju. Eliza <3.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861