Doktor Who – treća sezona na HTV2 – serijala.com
Trenutno čitaš
Doktor Who – treća sezona na HTV2

Doktor Who – treća sezona na HTV2

Putem press objave s Hrvatske televizije:

DOKTOR WHO, III. – serija

(Doctor Who 3)

ponedjeljak, HTV2, 27.02.2012., 17:10

Slijedeći sjajan uspjeh prvih dviju sezona koje su osvojile britanske gledatelje, treća sezona donosi nova uzbuđenja, smijeh, ganuće, ali i nekoliko novih, užasnih čudovišta.

Pročitaj još

Od trenutka kad Doktor uđe u život studentice medicine Marthe Jones, promijeni joj ga zauvijek. Zajedno će putovati kroz prostor i vrijeme i doživjeti izuzetna iskustva, upoznati nevjerojatne svjetove te sresti stare i nove znance. U elizabetinskom Londonu nailaze na Williama Shakespearea, vještice kuju plan da zavladaju svijetom, a u dalekoj budućnosti ljudi i mačke uhvaćeni su u zamku. U sadašnjem Londonu 76-godišnji Profesor Lazarus razmišlja o mladosti s posljedicama koje će zaprijetiti cijeloj Marthinoj obitelji. Na svom putovanju Doktor i Martha naići će i na nemilosrdnog Judoona, zlog plazmoždera, a Doktorovi zakleti neprijatelji Daleki skrivaju se u New Yorku 1930-ih s užasnim planom za čovječanstvo.

Serija je dobitnica brojnih nagrada među kojima se ističu: BAFTA 2006. za najbolju dramsku seriju, te 2007. za najbolju montažu i vizualne efekte. U kategoriji za najbolju seriju Doktor Who je 2005. osvojio i nagradu National Televisiona, a 2006. i Broadcast Award.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861