CW-jevi Arrow i Flash neće biti dio DC-jevog filmskog univerzuma. Valjda. – serijala.com
Trenutno čitaš
CW-jevi Arrow i Flash neće biti dio DC-jevog filmskog univerzuma. Valjda.

CW-jevi Arrow i Flash neće biti dio DC-jevog filmskog univerzuma. Valjda.

Tijekom CW-ove prezentacije pred članovima TCA-a, DC-jev kreativni šef, Geoff Johns, izjavio je kako Arrow i Flash neće dijeliti isti svemir s nadolazećim Justice League/Batman/Man of Steel filmovima. Šteta, ne bi im loše bilo malo razrađenih likova u zasad krutom filmskom univerzumu. Dobro, ajde trenutno je jedino Man of Steel izašao, no svejedno. Nije bio dobar kao što je trebao biti.

Johns je također izjavio kako je zadovoljan televizijskim projektima i da bi bilo bolje da se međusobno ne isprepliću filmski i televizijski svemir. DC i WB grade svoje filmove prema svibnju 2017. kada bi Justice League trebao ugledati svjetlo dana, a budući da su Flash i Green Arrow prilično bitni kotačići JL-a, pretpostavka je da će neki poznatiji hollywoodski glumci uskočiti u te dvije uloge. S druge strane, možda Green Arrowa i Flasha neće ni biti u JL filmu, ali sva sreća imat ćemo Aquamana.

Na istom TCA panelu objavljeno je kako će Wentworth Miller (Prison Break) utjeloviti Leonarda Snarta (Captain Cold), jednog od najikonskijih Flash negativaca, u četvrtoj epizodi sezone. Robbie Amell glumit će Ronnieja Raymonda, polovicu Firestorma — a bivši Superman Brandon Routh dolazi u Arrow kao Ray Palmer, poznatiji pod superherojkim imenom Atom.  Devon Aoki i Peter Stormare također su dobili uloge u nadolazećoj sezoni Arrowa, a otkriveni su i nazivi prve tri epizode. Premijera treće sezone zvat će se “The Calm”, druga je “Sara”, a treća “Corto Maltese”. Očekujemo još novosti i možda još koje iznenađenje sljedećeg vikenda s Comic-Cona.

Brandon Routh, Emily Bett Rickards; Arrow
Brandon Routh, Emily Bett Rickards; Arrow
Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861