Agents of S.H.I.E.L.D. dobiva spin-off sa Adrianne Palicki – serijala.com
Trenutno čitaš
Agents of S.H.I.E.L.D. dobiva spin-off sa Adrianne Palicki

Agents of S.H.I.E.L.D. dobiva spin-off sa Adrianne Palicki

Iako Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. nisu postali ni onakav hit kakav se očekivalo na račun Marvelovog dolaska na televiziju, niti su bili onako dobri kao što smo se nadali zbog angažmana Jossa Whedona u pilotu… Serija bi ipak trebala dobiti direktan spin-off. Oni je prate i dalje (neki od nas ovdje, iz nekog razloga) kažu da je serija postala bolja u drugoj sezoni, a sada bi trebala izgubiti likove koji su joj pridodani jesenas.

Adrianne Palicki i Nick Blood bit će glavni dvojac potencijalne serije, koju ABC i Marvel nisu željeli još potvrditi, ali najave i glasine se čine prilično definitivnima i pouzdanima. Palicki i Blood u aktualnoj sezoni SHIELD-a glume bivši bračni par; ona je Mockingbird, nekadašnja tajna agentica unutar Hydre, a on Lance Hunter, plaćenik koji surađuje sa SHIELD-ovcima.

Potencijalni spin-off razvijaju Jeffrey Bell sa Angela i The X-Filesa te Paul Zbyszewski sa Losta, a obojica su dosad radili na matičnoj seriji. Druga Marvelova serija na ABC-u, Agent Carter, ove godine nije prošla naročito dobro te je dobar kandidat za otkazivanje na kraju ove sezone.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861