Vrijeme u Better Call Saulu će biti plosnati krug – serijala.com
Trenutno čitaš
Vrijeme u Better Call Saulu će biti plosnati krug

Vrijeme u Better Call Saulu će biti plosnati krug

Vince Gilligan i ekipa našli su način kako da uguraju sve žive i nežive, mrtve i nemrtve likove iz Breaking Bada u spin-off Better Call Saul. Serija će se odvijati i prije, i tijekom, ali i nakon izvorne serije, ne obazirajući se previše na linearna ograničenja svemira. Rust Cohle bio bi ponosan.

Peter Gould je ovaj koncept otkrio u zadnjem intervjuu za New York Daily News, ali već su ranije autori davali naznake sličnog koncepta. Serija će pratiti snalažljivog odvjetnika Saula Goodmana (Bob Odenkirk), a “rješavač problema” Mike Ehrmantraut (Jonathan Banks) također je najavljen kao dio glavne postave.

Fleksibilno vrijeme radnje tako će omogućiti gostovanja drugih glavnih likova iz Breaking Bada — svi, naravno, očekuju pojavljivanja Waltera Whitea i Jesseja Pinkmana — ali Gould tvrdi da serija neće bazirati svoje postojanje na čestim vraćanjem likovima iz matične serije. Bryan Cranston i Aaron Paul još nisu potvrđeni kao gosti, doduše. Ima vremena.

Pročitaj još

Better Call Saul je, nakon što je prvotno najavljen za jesen ove godine, pomaknut za početak iduće, a AMC je seriju već obnovio za drugu sezonu.

7 komentara
 • Ovo mi sve više smrdi na “kako da ubacimo sve likove koje fanovi vole” koncept a ne na “kako da napravimo što bolju seriju sa što kvalitetnijom pričom”. Na kraju nećemo gledati ni prequel ni sequel nego nekakav midquel gdje ćemo oktriti kako su Walter i Jessie uz kuhanje metha usput aktivno pomagali Saulu u njegovim vrckavim dogodovštinama…

  • “ali Gould tvrdi da serija neće bazirati svoje postojanje na čestim vraćanjem likovima iz matične serije.”

   • Ma može on reći što hoće. Na početku je bilo da će Walter i Jesse eventualno imati neki sitni wink-wink cameo, onda da naginju kombinaciji sequela i prequela jer su shvatili da Saul teško sam može nositi seriju a Jessiejeva priča je ionako ostala u zraku (i kao takva predstavlja savršen mamac za BB fanove)… a sad eto i Walter White će uskrsnuti.

    U svakom slučaju uzdam se u Gilligana i nadam se da su ovo samo ustupci AMC-u koji se brine za gledanost. Inače će zaista nepotrebno retroaktivno ogaditi BB…

    • Taj koncept je bio zamišljen od početka, samo je sad tip dao intervju u kojem je eksplicitnije rekao.
     Ni Cranston ni Paul jos nisu angazirani.

     Bacaš bezvezna nagađanja tko je kriv i previše slobodne interpretacije iz par rečenica intervjua. Daj jebote da serija krene pa ćemo onda kritizirati, ako će trebati.

 • to sam i očekivala, najbolje rejšenje. naporni ste s cendranjem, treba prvo pogledati pa komentirati, za sad mi se sviđa ideja,ekipa nije idoiblna da napravi glupost, nadam se.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861