Vince Gilligan priprema film za AMC koji je najvjerojatnije nastavak Breaking Bada – serijala.com
Trenutno čitaš
Vince Gilligan priprema film za AMC koji je najvjerojatnije nastavak Breaking Bada

Vince Gilligan priprema film za AMC koji je najvjerojatnije nastavak Breaking Bada

Kasno sinoć internet je počeo brujati o najavljenom novom projektu Vincea Gilligana, autora Breaking Bada i Better Call Saula. No, ono što je zagolicalo maštu gledatelja nije bila informacija da Gilligan planira novi projekt, iako je i to samo po sebi zanimljiva vijest, već insajdersko šaputanje da je riječ o nastavku Breaking Bada.

Rolling Stone potvrđuje da će Gilliganova produkcijska kuća od sredine studenog do veljače sljedeće godine u Novom Meksiku snimati film radnog naziva “Greenbrier”. Filmski ured Novog Meksika nije htio potvrditi da je riječ o nastavku Breaking Bada, iako je “izvor blizak projektu” navodno potvrdio taj detalj Albuquerque Journalu. Navedena novina je otkrila da će film “pratiti bijeg otetog čovjeka i njegovu potragu za slobodom”. Zvuči kao netko koga poznajete?

Je li ovo dobra ideja? Na prvu — apsolutno ne. Breaking Bad je završio kako je trebao završiti, ali nismo htjeli ni spin-off, koji je po mnogima, nakon četiri sezone, možda čak i bolji od originalne serije. Pouka priče je možda se ipak ne treba kladiti protiv Vincea Gilligana.

 

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861