Obnova za The Purge, otkazani Reverie i Good Behaviour – serijala.com
Trenutno čitaš
Obnova za The Purge, otkazani Reverie i Good Behaviour

Obnova za The Purge, otkazani Reverie i Good Behaviour

Jedna dobra vijest za gledatelje Purgea i dvije loše vijesti za jednog gledatelja Good Behavioura i Reveriea. USA je odlučio obnoviti The Purge za drugu sezonu koja će se prikazivati dogodine, a TNT je odlučio otkazati Good Behaviour nakon druge sezone, dok je pak Reverie dobio nogom u guzicu od NBC-a nakon samo jedne kratke sezone.

The Purge rade autor filmske franšize James DeMonaco i Anthony Hemingway koji je dosad režirao nekoliko epizoda CSI: New YorkaTremeTrue Blood i prve sezone American Crime Story. Za one koji nisu upoznati s franšizom, serija prati stanje u SAD-u gdje je zavladalo totalitarno društvo koje svake godine organizira period od dvanaest sati tijekom kojeg je sav zločin dopušten, uključujući ubojstva, pljačke i sve oblike vandalizma.

Televizijska adaptacija The Purge prati nekoliko nepovezanih likova iz istog grada kako pokušavaju preživjeti spomenutu noć. Prvi od njih je Miguel (Gabriel Chavarria, East Los High) koji nakon povratka iz vojske pokušava pronaći svoju sestru Penelope (Jessica Garza, SIX) udruženu u kult žrtvovanja za vrijeme noćne čistke, a pojavit će se i Amanda Warren (The Leftovers) te Fiona Dourif (DeadwoodThe Blacklist).

Good Behaviour i Reverie su bile toliko popularne serije da nismo o njima nikad ništa napisali, pa neka tako onda i ostane.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861