Trailer: Adaptacija filma The Purge stiže na USA Network početkom rujna – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: Adaptacija filma The Purge stiže na USA Network početkom rujna

Trailer: Adaptacija filma The Purge stiže na USA Network početkom rujna

Nakon svih nepotrebnih televizijskih adaptacija filmskih franšiza, stigao je red i na The Purge koji će svojih deset epizoda emitirati na USA Networku i Syfyju od 4. rujna.

Seriju rade autor The Purge franšize James DeMonaco, i Anthony Hemingway koji je dosad režirao nekoliko epizoda CSI: New Yorka, Treme, True Blood i prve sezone American Crime Story. Za one koji nisu upoznati s franšizom, serija će pratiti stanje u SAD-u gdje je zavladalo totalitarno društvo koje svake godine organizira period od dvanaest sati tijekom kojeg je sav zločin dopušten, uključujući ubojstva, pljačke i sve oblike vandalizma.

The Purge adaptacija će pratiti nekoliko nepovezanih likova iz istog grada kako pokušavaju preživjeti spomenutu noć. Prvi od njih je Miguel (Gabriel Chavarria, East Los High) koji nakon povratka iz vojske pokušava pronaći svoju sestru Penelope (Jessica Garza, SIX) udruženu u kult žrtvovanja za vrijeme noćne čistke, a pojavit će se i Amanda Warren (The Leftovers) te Fiona Dourif (Deadwood, The Blacklist).

https://www.youtube.com/watch?v=8h_o0mFvm4Y

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861