Video: Good Christian Belles (G.C.B.) – serijala.com
Trenutno čitaš
Video: Good Christian Belles (G.C.B.)

Video: Good Christian Belles (G.C.B.)

ABC-ev Good Christian Belles jedina je nova serija s ovogodišnjih upfrontsa koju gledatelji nisu imali prilike upoznati putem klasičnog trailera. No, mreža je napokon objavila prvu pravu najavu za seriju koja bi na male ekrane trebala stići početkom iduće godine. Uz suptilni humor, južnjački šarm, ali i klasične spletke, G.C.B. bi, čini se, mogla biti nasljednica Desperate Housewivesica koje na proljeće odlaze na televizijsko groblje. Za prvu je sezonu naručeno deset epizoda.

11 komentara
 • ovo neće nikako DH nadmašit, one su barem imale misteriju koja te drži, a šta će ove ponudit…

  • Kad sam napisao “nasljednica DH”, primarno sam mislio na žanrovsku sličnost. Zašto bi serija morala biti bezobrazna kopija Housewivesica? Budimo iskreni, ako i bude, znači da će biti poprilično loša. :D
   Riječ je o seriji koja ima istu ciljanu publiku i isti tip humora kao DH, a i glavne glumice koji bi bez problema mogle proći kao da žive na Wisteria Lane. Meni u usporedbi s DH djeluje osvježavajuće. Sigurno neće biti revolucionarna serija koja će postati globalni fenomen, ali bi mogla biti odličan guilty pleasure. :)

   • aha skužio sam, mogle bi da proči da žive na wisteri lane ali nekako ne vidim radnju ove serije više od tih 10 epizoda, neznam..

 • Možda ova serija neće imati sezonsku misteriju kao DH ali će sigurno imati spletki i zanimljivu radnju. Mislim da će biti hit.

 • Meni je prvi misterij u DH bio zanimljiv i serija mi je bila dobra zbog njega, ali kasnije mi nije imao smisla što se stalno pojavljuju novi – kao Midsomer Murders – pitaš se kako još ima živih ljudi u tom mjestašcu nakon tolikih ubojstava, budući da serija traje vječno :))

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861