True Detective i Girls – premijere besplatno dostupne na HBO GO-u – serijala.com
Trenutno čitaš
True Detective i Girls – premijere besplatno dostupne na HBO GO-u

True Detective i Girls – premijere besplatno dostupne na HBO GO-u

U nadi da privuče nove pretplatnike, regionalni HBO ponudit će besplatno gledanje premijernih epizoda svojih serija True Detective i Girls, i to putem vlastite streaming usluge HBO Go. Prvu epizoda nove dramske serije Pravi detektiv te prva epizoda treće sezone Djevojaka moći ćete pogledati samo dan nakon američke premijere, u priodu između 13. siječnja i 12 veljače na HBOGo.hr bez dodatne naknade i registracije.

True Detective je njihova najnovija serija, u kojoj glavne uloge imaju Matthew McCounaghey i Woody Harrelson. Serija je zamišljena kao antologija, sa različitim pričama, likovima i glumcima iz sezone u sezonu, a prva sezona će kroz osam epizoda pratiti 17-godišnju istragu ubojstva i potrage za serijskim ubojicom. Radnja će skakati kroz različita vremenska razdoblja, od 1995. godine i početka istrage, do suđenja u 2012. godini. Prve recenzije već pristižu i vrlo su pozitivne.

Girls ulazi u treću sezonu, a seriju i dalje gotovo u potpunosti razvija mlada Lena Dunham, koja piše i režira većinu epizoda te ima glavnu ulogu. U trećoj sezoni Hannah je u ozbiljnoj vezi s Adamom, a njih dvoje svili su zajedničko gnijezdo u Hanninu stanu. Hannah također pokušava rehabilitirati svoju spisateljsku karijeru i usredotočuje se na to da izruči svoju elektronsku knjigu svom ekscentričnom izdavaču.

2 komentara
  • Pogledao True Detective i nisam baš oduševljen prvom epizodom. Vidjet ću u nastavku serije kako će to sve izgledati.

  • Meni je svakako dobra za pogledati,dok cekam hannnibala i drugu polovicu The Walking Dead ;)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861