Trailer: When They See Us donosi priču o slučaju Central Park Five iz 1989. – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: When They See Us donosi priču o slučaju Central Park Five iz 1989.

Trailer: When They See Us donosi priču o slučaju Central Park Five iz 1989.

Jedna od izvršnih producentica CBS-ovog nadolazećeg The Red Line, Ava DuVernay, za Netflix radi miniseriju od četiri nastavka o identičnom problemu. Serija je bazirana na istinitom slučaju rasne diskriminacije jer su se pet tinejdžera našla na krivom mjestu u krivo vrijeme. Netflix je ranije postavio datum premijere na 31. svibnja, a nedavno predstavio i prvi pravi trailer.

Priča se vrti oko tzv. The Central Park Five, četiri afroamerička i jednom hispano tinejdžeru koji su pogrešno optuženi za silovanje jedne večeri u njujorškom Central Parku 1989. godine. Iako ih DNA analiza nije osudila za zločin, to su učinile porote u dva odvojena suđenja narednih godina te je svaki član petorke dobio do 15 godina zatvora. Desetak godina kasnije, pravi krivac je pronađen, a zatvorenici su oslobođeni svih optužbi pa su zdravorazumski odlučili tužiti grad za odštetu.

Jharrel Jerome (Mr. Mercedes), Jovan Adepo (The Leftovers), Chris Chalk (Gotham, The Newsroom), Freddy Miyares i Justin Cunningham su The Central Park Five, dok će Vera Farmiga (Bates Motel) preuzeti ulogu glavne tužiteljice. Pojavit će se još i Felicity Huffman, Niecy Nash, Blair Underwood, Famke Janssen i jedan jedini Michael K. Williams.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861