Trailer: The Underground Railroad stiže na Prime Video za mjesec dana – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: The Underground Railroad stiže na Prime Video za mjesec dana

Trailer: The Underground Railroad stiže na Prime Video za mjesec dana

Amazon je napokon predstavio trailer za svoju novu limitranu seriju, The Underground Railroad. Najavljena još krajem 2016. godine The Underground Railroad jedan je od najzanimljivih televizijskih projekata godine.

Serija je temeljena na istoimenom Pulitzerom nagrađenom romanu Colina Whiteaheada iz 2016. Priča prati ropkinju Coru Randall (Thuso Mbedu) koja pobjegne s plantaže u Georgiji putem glasovite, naslovne “podzemne željeznice”. Putem je proganja lovac na glave kojem je nekoliko godina ranije pobjegla upravo njena majka.

Barry Jenkins je redatelj i autor svih deset epizoda serije koja je mnogo vremena provela u produkciji, ali čini se da ćemo dobiti nešto zbilja spektakularno. Jenkins je prije nekoliko godina zaradio Oscara za najbolji adaptirani scenarij za film Moonlight koji je na istoj dodjeli zaradio i kipić za najbolji film.

Glavne uloge u The Underground Railroad tumače Thuso Mbedu, Chase W. Dillon i Joel Edgerton. Aaron Pierre, William Jackson Harper, Sheila Atim, Amber Gray, Peter De Jersey, Chukwudi Iwuji, Damon Herriman, Lily Rabe, Irone Singleton, Mychal-Bella Bowman, Marcus “MJ” Gladney, Jr., Will Poulter i Peter Mullan pojavljuju se u sporednim ulogama. Serija će svoju premijeru imati 14. svibnja na Amazon Prime Videu.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861