Trailer: The Crown se vraća početkom prosinca – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: The Crown se vraća početkom prosinca

Trailer: The Crown se vraća početkom prosinca

Netflix je upravo predstavio prvi trailer za drugu sezonu svoje najskuplje serije dosad. Ova američko-britanska drama je koštala streaming servis čak 130 milijuna dolara, no budžet za nadolazeću sezonu još nije poznat.

The Crown je biografska priča o vladavini kraljice Elizabete II i prati njen život od vjenčanja 1947. do sadašnjice, gdje Claire Foy utjelovljuje kraljicu Elizabetu II, a Matt Smith je Princ Filip, vojvoda od Edinburgha. Ideja je da serija traje ravno 60 epizoda kroz 6 sezona, a prva je sezona od deset jednosatnih epizoda prikupila izrazito pozitivne kritike. Na ovogodišnjim Emmyjima se proslavila s čak 13 nominacija od čega se ističu one za najbolju dramu i najbolju glumicu u drami, za koje je već osvojila nagrade na Zlatnim globusima početkom godine.

Druga sezona je naručena ranije ove godine s datumom premijere 8. prosinca. U novim će se epizodama kraljica upoznati s tadašnjim američkim predsjednikom Johnom F. Kennedyjem kojeg će glumiti Michael C. Hall (Dexter), a pridružit će im se i Matthew Goode (The Good Wife) te Anton Lesser (Game of Thrones).

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861